06-36064043 marc@marcnickel.nl

Tien jaar een netwerk van zowel werkzoekenden als zelfstandig ondernemers als andere netwerkers.
Tien jaar een moment in de week waarop je kúnt gaan. Want bij het netwerk Werkwiel mág je komen.
Dat heb ik zelf ook zo ervaren. Want een kleine tien jaar geleden zag mijn wereld er een stuk anders uit dan vandaag de dag. Mijn loopbaankeuze had toch even anders uitgepakt dan verwacht. Die loopbaan zag er daardoor even uit als een spreekwoordelijk vel wit papier. Elk nadeel heeft zijn voordeel, en zo had dit verloop als pluspunt dat ik met een open houding verder zocht. In die zoektocht kwam ik het dat jaar opgezette netwerk Werkwiel tegen. En heb ik het al die jaren met plezier onregelmatig bezocht.
Toen ik er hoorde dat Werkwiel dit jaar zijn tienjarig jubileum viert, kon ik die nieuwshaak voor De Gelderlander / Algemeen Dagblad uiteraard niet laten liggen.